skip to Main Content

Mijn naam is Evelien Verzijden-Wanrooij (1976) en ik ben gediplomeerd yogadocente. In augustus 2019 ben ik met mijn gezin verhuisd vanuit de Randstad (Hendrik-Ido-Ambacht) naar het mooie Loenen op de Veluwe. Wat een prachtige omgeving met volop bos. In de Randstad heb ik 11 jaar een yogastudio gehad in Dordrecht waar ik met veel plezier les heb gegeven. De behoefte aan meer natuur en ruimte werd steeds groter. We hebben een prachtige plek gevonden in Loenen met een geweldige ruimte voor de Yogastudio en apart theehuis. Hier verzorgen we heerlijke workshops met uiteenlopende thema’s. Ook is er een mooi grasveld voor yoga buiten en een fijne moestuin om te koken uit eigen tuin. We leven hier met zoveel mogelijk respect voor de natuur.

Ik heb verschillende yogadocenten opleidingen gevolgd, ben via Yoga Alliance RYT-200 en RYT-500 gecertificeerd en heb een internationale opleiding Yoga Therapie gedaan. Daarnaast heb ik heel wat specialisaties gedaan waaronder Restorative Yoga, zwangerschapsyoga, Pranayama (ademhaling) & Yoga Nidra, Ayurveda, Chakratherapie, kinderyoga, massage enz en ben ik me nu verder aan het verdiepen in cranio-sacraal therapie en moestuinieren. Vooral Pralaya Yoga van Robert Boustany heeft me veel gebracht en verwerk ik in alle lessen. Ik blijf me hier ook verder in verdiepen en volg regelmatig zijn trainingen. In zijn systeem heeft hij houdingen aangepast naar onze Westerse leefstijl. We zitten vaak wat “vaster” in ons lichaam en dat kan op allerlei vlakken gevolgen hebben. Door de houdingen anders uit te voeren heb ik heel wat fysieke klachten in mijn lichaam kunnen verminderen en sommige zijn zelfs verdwenen. En dat helpt me weer om oa dieper te ontspannen, de energie beter te laten stromen en beter aan te voelen wat goed voor me is.

Ik ben getrouwd met Marcel en moeder van zoontje Senno(2011) en tweeling Lanissa en Colin(2014). Mijn kindjes helpen me in mijn ontwikkeling. Ze spiegelen me en laten me haarfijn zien waar ik aandacht aan mag besteden. Zodra ik dat ga doen, merk ik ook bij hun verandering. Mooi om elkaar op die manier te kunnen laten groeien.

Back To Top